Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of buffered vinegar to increase the shelf life of chicken retail cuts packaged in carbon dioxide
 
 
Titel: Utilization of buffered vinegar to increase the shelf life of chicken retail cuts packaged in carbon dioxide
Auteur: Desai, Monil A.
Kurve, Vikram
Smith, Brian S.
Campano, Stephen G.
Soni, Kamlesh
Schilling, M. Wes
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 93 () nr. 7 pagina's 1850-1854
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland