Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Marinade with thyme and orange oils reduces Salmonella Enteritidis and Campylobacter coli on inoculated broiler breast fillets and whole wings
 
 
Titel: Marinade with thyme and orange oils reduces Salmonella Enteritidis and Campylobacter coli on inoculated broiler breast fillets and whole wings
Auteur: Thanissery, R.
Smith, D.P.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 93 () nr. 5 pagina's 1258-1262
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland