Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of gelatin from collagen biomass obtained through a pH-shifting process of mechanically separated turkey meat
 
 
Titel: Preparation and characterization of gelatin from collagen biomass obtained through a pH-shifting process of mechanically separated turkey meat
Auteur: Du, L.
Keplová, L.
Khiari, Z.
Betti, M.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 93 () nr. 4 pagina's 989-1000
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland