Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and nutritional characteristics of preserved duck egg white
 
 
Titel: Physicochemical and nutritional characteristics of preserved duck egg white
Auteur: Zhao, Yan
Tu, Yonggang
Xu, Mingsheng
Li, Jianke
Du, Huaying
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 93 () nr. 12 pagina's 3130-3137
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland