Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effects of alkaline concentration, temperature, and additives on the strength of alkaline-induced egg white gel
 
 
Titel: Effects of alkaline concentration, temperature, and additives on the strength of alkaline-induced egg white gel
Auteur: Zhao, Yan
Tu, Yonggang
Li, Jianke
Xu, Mingsheng
Yang, Youxian
Nie, Xuliang
Yao, Yao
Du, Huaying
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 93 (2014) nr. 10 pagina's 2628-2635
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland