Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
 
  The effect of carbon dioxide on the shelf life of ready-to-eat shredded chicken breast stored under refrigeration
 
 
Titel: The effect of carbon dioxide on the shelf life of ready-to-eat shredded chicken breast stored under refrigeration
Auteur: Rodriguez, M.B.R.
Conte Junior, C.A.
Carneiro, C.S.
Franco, R.M.
Mano, S.B.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 93 () nr. 1 pagina's 194-199
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland