Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical and microbiological properties of raw fermented sausages are not influenced by color differences of turkey breast meat
 
 
Titel: Physico-chemical and microbiological properties of raw fermented sausages are not influenced by color differences of turkey breast meat
Auteur: Popp, J.
Krischek, C.
Janisch, S.
Wicke, M.
Klein, G.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 92 (2013) nr. 5 pagina's 1366-1375
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland