Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fat level on physicochemical and sensory properties of dry-cured duck sausages
 
 
Titel: Effect of fat level on physicochemical and sensory properties of dry-cured duck sausages
Auteur: Lorenzo, J.M.
Temperán, S.
Bermúdez, R.
Purriños, L.
Franco, D.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 90 () nr. 6 pagina's 1334-1339
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland