Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Campylobacter, Salmonella, and Escherichia coli on broiler carcasses subjected to a high pH scald and low pH postpick chlorine dip 1
 
 
Titel: Campylobacter, Salmonella, and Escherichia coli on broiler carcasses subjected to a high pH scald and low pH postpick chlorine dip 1
Auteur: Berrang, M.E.
Windham, W.R.
Meinersmann, R.J.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 90 (2011) nr. 4 pagina's 896-900
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland