Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Lipid oxidation stability of omega-3- and conjugated linoleic acid-enriched sous vide chicken meat
 
 
Titel: Lipid oxidation stability of omega-3- and conjugated linoleic acid-enriched sous vide chicken meat
Auteur: Narciso-Gaytán, C.
Shin, D.
Sams, A.R.
Keeton, J.T.
Miller, R.K.
Smith, S.B.
Sánchez-Plata, M.X.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 90 (2011) nr. 2 pagina's 473-480
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland