Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Chicken feet bacteriological quality at 4 steps of technological processing
 
 
Titel: Chicken feet bacteriological quality at 4 steps of technological processing
Auteur: Santos, F.F.
Aquino, M.H.C.
Nascimento, E.R.
Abreu, D.L.C.
Gouvêa, R.
Rodrigues, D.P.
Reis, E.M.F.
Araújo, M.S.
Pereira, V.L.A.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 90 (2011) nr. 12 pagina's 2864-2868
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland