Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Oil exudation and histological structures of duck egg yolks during brining
 
 
Titel: Oil exudation and histological structures of duck egg yolks during brining
Auteur: Lai, K.M.
Chung, W.H.
Jao, C.L.
Hsu, K.C.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 89 (2010) nr. 4 pagina's 738-744
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland