Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Dietary lipid source and vitamin E effect on lipid oxidation stability of refrigerated fresh and cooked chicken meat
 
 
Titel: Dietary lipid source and vitamin E effect on lipid oxidation stability of refrigerated fresh and cooked chicken meat
Auteur: Narciso-Gaytán, C.
Shin, D.
Sams, A.R.
Keeton, J.T.
Miller, R.K.
Smith, S.B.
Sánchez-Plata, M.X.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 89 () nr. 12 pagina's 2726-2734
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland