Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dietary garlic bulb and husk on the physicochemical properties of chicken meat
 
 
Titel: Effect of dietary garlic bulb and husk on the physicochemical properties of chicken meat
Auteur: Kim, Y.J.
Jin, S.K.
Yang, H.S.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 88 () nr. 2 pagina's 398-405
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland