Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Composition of intramuscular phospholipids and free fatty acids in three kinds of traditional Chinese duck meat products
 
 
Titel: Composition of intramuscular phospholipids and free fatty acids in three kinds of traditional Chinese duck meat products
Auteur: Wang, D.Y.
Zhu, Y.Z.
Xu, W.M.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 88 (2009) nr. 1 pagina's 221-226
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland