Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Broiler Carcass Bacterial Counts After Immersion Chilling Using Either a Low or High Volume of Water
 
 
Titel: Broiler Carcass Bacterial Counts After Immersion Chilling Using Either a Low or High Volume of Water
Auteur: Northcutt, J.K.
Cason, J.A.
Smith, D.P.
Buhr, R.J.
Fletcher, D.L.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 85 (2006) nr. 10 pagina's 1802-1806
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland