Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Thermal inactivation D- and Z-values of Salmonella and Listeria innocua in fully cooked and vacuum packaged chicken breast meat during postcook heat treatment
 
 
Titel: Thermal inactivation D- and Z-values of Salmonella and Listeria innocua in fully cooked and vacuum packaged chicken breast meat during postcook heat treatment
Auteur: Murphy, RY
Duncan, LK
Berrang, ME
Marcy, JA
Wolfe, RE
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 81 (2002) nr. 10 pagina's 1578-1583
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland