Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Alkaline Hydroxide-Preserved Whole Poultry as a Dry Byproduct Meal 1
 
 
Titel: Characterization of Alkaline Hydroxide-Preserved Whole Poultry as a Dry Byproduct Meal 1
Auteur: Shafer, D.J.
Burgess, R.P.
Conrad, K.A.
Prochaska, J.F.
Carey, J.B.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 80 (2001) nr. 11 pagina's 1543-1548
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland