Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Oxidative Stability of Dark Chicken Meat Through Frozen Storage: Influence of Dietary Fat and α-Tocopherol and Ascorbic Acid Supplementation
 
 
Titel: Oxidative Stability of Dark Chicken Meat Through Frozen Storage: Influence of Dietary Fat and α-Tocopherol and Ascorbic Acid Supplementation
Auteur: Grau, A.
Guardiola, F.
Grimpa, S.
Barroeta, A.C.
Codony, R.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 80 (2001) nr. 11 pagina's 1630-1642
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland