Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
 
  “Hotness” stability of chicken hot-wing products as affected by preparation methods and storage
 
 
Titel: “Hotness” stability of chicken hot-wing products as affected by preparation methods and storage
Auteur: Chang, MH
Chen, TC
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 77 (1998) nr. 4 pagina's 627-631
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland