Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Research Note: Influence of Fat Content on Oxidative Stability of Cooked Chicken Thigh Patties During Frozen Storage 1
 
 
Titel: Research Note: Influence of Fat Content on Oxidative Stability of Cooked Chicken Thigh Patties During Frozen Storage 1
Auteur: ANG, C.Y.W.
YOUNG, L.L.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 71 (1992) nr. 10 pagina's 1794-1796
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland