Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Tenderness of Hot-Boned Broiler Breast Fillets Chilled in Either Water or Brine Using Two Different Chilling Regimens1
 
 
Titel: Tenderness of Hot-Boned Broiler Breast Fillets Chilled in Either Water or Brine Using Two Different Chilling Regimens1
Auteur: DAWSON, P.L.
JANKY, D.M.
DUKES, M.G.
THOMPSON, L.D.
WOODWARD, S.A.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 67 (1988) nr. 11 pagina's 1545-1548
Jaar: 1988
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland