Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Eight Cooking Treatments for Energy Utilization, Product Yields, and Quality of Roasted Turkey
 
 
Titel: Comparison of Eight Cooking Treatments for Energy Utilization, Product Yields, and Quality of Roasted Turkey
Auteur: EHRCKE, L.A.
RASDALL, J.O.
GIBBS, S.O.
HAYDON, F.C.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 64 (1985) nr. 10 pagina's 1881-1886
Jaar: 1985
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland