Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Lipid Composition of Tissue and Egg Yolk from Chickens Fed Yeast Grown on N-Paraffins
 
 
Titel: Lipid Composition of Tissue and Egg Yolk from Chickens Fed Yeast Grown on N-Paraffins
Auteur: FUJIMOTO, KENSHIRO
UNO, CHIGAKO
YOKOYAMA, MIZUE
KANEDA, TAKASHI
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 61 (1982) nr. 5 pagina's 1015-1018
Jaar: 1982
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland