Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Freezing and Thawing on the Ultrastructure of Hen’s Egg Albumen With and Without Functional Additives
 
 
Titel: Effects of Freezing and Thawing on the Ultrastructure of Hen’s Egg Albumen With and Without Functional Additives
Auteur: Meyer, R.
Potter, N.N.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 54 (1975) nr. 1 pagina's 241-247
Jaar: 1975
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland