Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 90 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of the Level and Source and of a Change of Source of Dietary Fat on the Fatty Acid Composition of the Depot Fat and the Thigh and Breast Meat of Turkeys as Related to Age
 
 
Titel: The Effect of the Level and Source and of a Change of Source of Dietary Fat on the Fatty Acid Composition of the Depot Fat and the Thigh and Breast Meat of Turkeys as Related to Age
Auteur: Salmon, R.E.
O’Neil, J.B.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 52 (1973) nr. 1 pagina's 302-314
Jaar: 1973
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland