Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Effects of a Polyphosphate Salt on Eating Quality of Precooked-Reheated and Freshly Cooked Turkey Roulades Stored 4 and 8 Weeks
 
 
Titel: Effects of a Polyphosphate Salt on Eating Quality of Precooked-Reheated and Freshly Cooked Turkey Roulades Stored 4 and 8 Weeks
Auteur: Smith, Mary Lou
Bowers, Jane A.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 51 (1972) nr. 3 pagina's 998-1003
Jaar: 1972
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland