Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Fatty Acid Composition of Egg Yolk and Adipose Tissue as Influenced by Dietary Fat and Strain of Hen1
 
 
Titel: Fatty Acid Composition of Egg Yolk and Adipose Tissue as Influenced by Dietary Fat and Strain of Hen1
Auteur: Sell, J.L.
Choo, S.H.
Kondra, P.A.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 47 (1968) nr. 4 pagina's 1296-1302
Jaar: 1968
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland