Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Equivalent Pasteurization Temperatures to Kill Salmonellae in Liquid Egg White at Various pH Levels1
 
 
Titel: Equivalent Pasteurization Temperatures to Kill Salmonellae in Liquid Egg White at Various pH Levels1
Auteur: Cotterill, O.J.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 47 (1968) nr. 2 pagina's 354-365
Jaar: 1968
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland