Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Cooking Method and Skewers on Quality of Turkey Rolls 1 , 2
 
 
Titel: Effect of Cooking Method and Skewers on Quality of Turkey Rolls 1 , 2
Auteur: Bowers, Jane Raymond
Goertz, Geayce E.
Fry, Jack L.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 44 (1965) nr. 3 pagina's 789-793
Jaar: 1965
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland