Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Moisture Levels in Frozen Poultry as Related to Thawing Losses, Cooking Losses, and Palatability
 
 
Titel: Moisture Levels in Frozen Poultry as Related to Thawing Losses, Cooking Losses, and Palatability
Auteur: Froning, Glenn W.
Swanson, Milo H.
Benson, H.N.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 39 (1960) nr. 2 pagina's 373-377
Jaar: 1960
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland