Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Comparative Effectiveness of Feeding Aureomycin and Dipping in an Aureomycin Solution as a Means of Preserving Poultry Meat
 
 
Titel: Comparative Effectiveness of Feeding Aureomycin and Dipping in an Aureomycin Solution as a Means of Preserving Poultry Meat
Auteur: Anderson, G.W.
Epps, N.A.
Snyder, E.S.
Slinger, S.J.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 37 (1958) nr. 1 pagina's 174-179
Jaar: 1958
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland