Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Chemical Characteristics of Turkey Carcass Fat as a Function of Dietary Fat
 
 
Titel: Chemical Characteristics of Turkey Carcass Fat as a Function of Dietary Fat
Auteur: Klose, A.A.
Mecchi, E.P.
Behman, G.A.
Lineweaver, Hans
Kratzer, F.H.
Williams, Delbert
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 31 (1952) nr. 2 pagina's 354-359
Jaar: 1952
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland