Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 29 gevonden artikelen
 
 
  The Amino Acid Content of Fresh and Stored Shell Eggs. III. Methionine, Cystine, and Lysine Contents of Eggs From Hens Fed Diets Differing in Percentage of these Amino Acids*
 
 
Titel: The Amino Acid Content of Fresh and Stored Shell Eggs. III. Methionine, Cystine, and Lysine Contents of Eggs From Hens Fed Diets Differing in Percentage of these Amino Acids*
Auteur: Evans, Robert John
Davidson, J.A.
Butts, Helen A.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 29 (1950) nr. 1 pagina's 104-108
Jaar: 1950
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland