Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 24 gevonden artikelen
 
 
  The Nutrient Content of High and Low Quality Fresh Eggs.
 
 
Titel: The Nutrient Content of High and Low Quality Fresh Eggs.
Auteur: Hill, E.G.
Burton, Gwendolyn R.
Charkey, L.W.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 28 (1949) nr. 6 pagina's 862-866
Jaar: 1949
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland