Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Differences Between High and Low Quality Fresh Eggs*
 
 
Titel: Differences Between High and Low Quality Fresh Eggs*
Auteur: Conrad, R.M.
Scott, H.M.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 21 (1942) nr. 1 pagina's 77-80
Jaar: 1942
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland