Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Certain Fish Meals and Fish Oils in the Ration on the Flavor of the Turkey
 
 
Titel: The Effect of Certain Fish Meals and Fish Oils in the Ration on the Flavor of the Turkey
Auteur: Asmundson, V.S.
Jukes, T.H.
Fyler, Harriet Morgan
Maxwell, Margaret Lee
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 17 (1938) nr. 2 pagina's 147-151
Jaar: 1938
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland