Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 20 gevonden artikelen
 
 
  The Relative Flavin (Vitamin G) 1 Content of Dried Skimmilk, Dried Whey, and Dried Buttermilk*
 
 
Titel: The Relative Flavin (Vitamin G) 1 Content of Dried Skimmilk, Dried Whey, and Dried Buttermilk*
Auteur: Heiman, Victor
Carver, J.S.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 16 (1937) nr. 6 pagina's 434-437
Jaar: 1937
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland