Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Charcoal and Length of Storage on the Calcifying Property of Cod Liver, Sardine (Pilchard), and Concentrated Cod Liver Oils
 
 
Titel: Effect of Charcoal and Length of Storage on the Calcifying Property of Cod Liver, Sardine (Pilchard), and Concentrated Cod Liver Oils
Auteur: Lachat, Lawrence L.
Halvorson, Henry A.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 16 (1937) nr. 3 pagina's 147-154
Jaar: 1937
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland