Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Drying methods affected the fatty acids oxidation and bacterial community of traditional dry-cured ducks during processing and its relation with the aroma formation
 
 
Titel: Drying methods affected the fatty acids oxidation and bacterial community of traditional dry-cured ducks during processing and its relation with the aroma formation
Auteur: Qi, Linyue
Xu, Liangwei
Chen, Hongbing
Li, Haixing
Lai, Yikui
Liu, Xiaohua
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 6 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland