Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Dietary Saccharomyces cerevisiae fermentation product improved egg quality by modulating intestinal health, ovarian function, and cecal microbiota in post-peak laying hens
 
 
Titel: Dietary Saccharomyces cerevisiae fermentation product improved egg quality by modulating intestinal health, ovarian function, and cecal microbiota in post-peak laying hens
Auteur: Gong, Haojie
Liang, Fengjia
Cai, Chunyan
Ding, Xuemei
Bai, Shiping
Zhang, Keying
Zeng, Qiufeng
Liu, Yan
Xuan, Yue
Xu, Shengyu
Mao, Xiangbing
Wang, Jianping
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 5 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland