Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of quality parameters of fried chicken chips containing different levels of roasted chickpea and corn flour
 
 
Titel: Evaluation of quality parameters of fried chicken chips containing different levels of roasted chickpea and corn flour
Auteur: Ozunlu, Orhan
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 4 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland