Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 169 gevonden artikelen
 
 
  High internal phase emulsion as a fat replacer: Effect on physico-chemical properties, microstructure and protein digestibility of processed meat during reheating
 
 
Titel: High internal phase emulsion as a fat replacer: Effect on physico-chemical properties, microstructure and protein digestibility of processed meat during reheating
Auteur: Xu, Lilan
Lv, Yuanqi
Zhao, Yan
Yao, Yao
Wu, Na
Chen, Shuping
Tu, Yonggang
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland