Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Drying methods of duck blood: Changes in volatile components and physicochemical properties
 
 
Titel: Drying methods of duck blood: Changes in volatile components and physicochemical properties
Auteur: Cha, Ji Yoon
Kim, Yea-Ji
Kim, Tae-Kyung
Han, Jaejoon
Choi, Yun-Sang
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland