Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of meat quality, storage stability, flavor-related compounds, and their relationship in Korean Woorimatdag No. 2 chicken breast meat during cold storage
 
 
Titel: Characterization of meat quality, storage stability, flavor-related compounds, and their relationship in Korean Woorimatdag No. 2 chicken breast meat during cold storage
Auteur: Jung, Yousung
Oh, Soomin
Lee, Sangrok
Lee, Hee-Jeong
Choo, Hyo-Jun
Jo, Cheorun
Nam, Ki-Chang
Lee, Jun-Heon
Jang, Aera
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland