Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 112 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Optimizing the gelation, structure, and thermal stability of alkali-induced duck egg white gels with calcium chloride
 
 
Titel: Optimizing the gelation, structure, and thermal stability of alkali-induced duck egg white gels with calcium chloride
Auteur: Tseng, Pin-Chun
Yang, Wen-Yuan
Chen, Yi-Chen
Chen, Yen-Po
Shiu, Jia-Shian
Wang, Sheng-Yao
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 112 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland