Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 108 gevonden artikelen
 
 
  Effects of freezing on the gelation behaviors of liquid egg yolks affected by saccharides: thermal behaviors and rheological and structural changes
 
 
Titel: Effects of freezing on the gelation behaviors of liquid egg yolks affected by saccharides: thermal behaviors and rheological and structural changes
Auteur: Ma, Zihong
Qing, Mingmin
Zang, Jingnan
Xu, Yonghao
Gao, Xin
Chi, Yuan
Chi, Yujie
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 103 () nr. 6 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 108 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland