Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 250 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fat replacement in high internal phase emulsions constructed by high temperature saccharification of grafted proteins on gel properties and flavor profiles of sausages
 
 
Titel: Effect of fat replacement in high internal phase emulsions constructed by high temperature saccharification of grafted proteins on gel properties and flavor profiles of sausages
Auteur: Lu, Fei
Chi, Yujie
Chi, Yuan
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 103 () nr. 12 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 250 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland