Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 169 van 250 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional composition and technological properties determining the quality of different cuts of organic and conventional Turkey meat
 
 
Titel: Nutritional composition and technological properties determining the quality of different cuts of organic and conventional Turkey meat
Auteur: Solaesa, Ángela García
García-Barroso, Carolina
Romero, Carlos
González, Cristina
Jiménez, Paula
Pastor, Rosario
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 103 () nr. 12 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 169 van 250 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland