Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 85 gevonden artikelen
 
 
  The effects of sous-vide, microwave cooking and stewing of goose meat on fatty acid profile and lipid indices
 
 
Titel: The effects of sous-vide, microwave cooking and stewing of goose meat on fatty acid profile and lipid indices
Auteur: Wereńska, Monika
Wołoszyn, J.
Okruszek, A.
Marcinkowska, W.
Haraf, G.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 102 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland